Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του μπορεί την πρόκριση!

Με τον κόσμο του μπορεί την πρόκριση!
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 00:04

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε όπως θα ήθελε στην Τσεχία στο πρώτο επίσημο ματς του για τη νέα σεζόν, ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης επί της Πλζεν ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Θρύλος, πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, επιθυμώντας τη νίκη στις 30 Ιουλίου, την οποία με τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ στο Ναό του μπορεί να πάρει.

Οι Τσέχοι διαθέτουν καλή ομάδα, το απέδειξαν και στο σημερινό αγώνα, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» στο «σπίτι» τους έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να υποτάξουν κάθε αντίπαλο…

Οι ΓΑΥΡΟΙ, λοιπόν, οφείλουν να εξαφανίσουν τις επόμενες ημέρες τα διαθέσιμα εισιτήρια για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 30 Ιουλίου και να ετοιμάσουν για μία ακόμη φορά «καυτή» ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο, δίνοντας την ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Είναι προφανές ότι ο Θρύλος μπορεί να τα καταφέρει, έκανε το πρώτο βήμα, κρατώντας το μηδέν στην άμυνά του στην Τσεχία και πλέον με τον κόσμο στο πλευρό του την προσεχή Τρίτη (30/07) θα τα δώσει όλα για τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης