Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε καλύτερη ομάδα, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

«Είμαστε καλύτερη ομάδα, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 01:00

Εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ματς της νέας σεζόν του Ολυμπιακού κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν ήταν ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι όλοι στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς, με τον κόσμο στο πλευρό τους για την πρόκριση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Σεμέδο, χρίζοντάς τον ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Πλζεν στην Τσεχία:

«Είχαμε πολλές φάσεις που δεν τις κάναμε γκολ. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη. Στην αρχή δεν μπήκαμε τόσο καλά, μετά πιστεύω ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Τώρα, περιμένουμε να παίξουμε στο Καραϊσκάκη, είμαστε έτοιμοι και θέλουμε τη νίκη».

Για τη ρεβάνς:

«Θέλουμε μόνο νίκη, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα θα αναλογιστούμε ανάλογα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί δεν δείξαμε όσα δείξαμε στα φιλικά. Θα είμαστε έτοιμοι, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για το γεγονός ότι η Πλζεν είχε επίσημα ματς στα πόδια της:

«Περιμέναμε ότι θα ήταν πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Έχουν παίξει ήδη δύο ματς. Από εκεί και πέρα εγώ πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα, θέλουμε να το δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τις καιρικές συνθήκες:

«Είχε πάρα πολύ ζέστη και υγρασία, αυτό μας επηρέασε, όμως, είμαστε ποδοσφαιριστές και πρέπει να μπορούμε να παίξουμε με κάθε δυσκολία. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Τους θέλουμε όλους εκεί για τη νίκη».

Για το ποιος ήταν ο πολυτιμότερος των Πειραιωτών:

«Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Πιστεύω ο Σεμέδο, δεν έχασε καμία μάχη».

Διαβάστε επίσης

«Θα πάρουμε την πρόκριση»

«Θα πάρουμε την πρόκριση»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει τη νίκη-πρόκριση στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν εμφανίστηκε ο Γιώργος Μασούρας.