Ντουντούκα
Ο Πασαλίδης... απορούσε, για το τι έκανε στον Γκιλιέρμε! Απορούσε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή του Ολυμπιακού!

Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 04:49
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Με ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο ματς ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 με την Πλζεν, με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» να έχει ραντεβού με… ατυχία και ταλαιπωρία, στην προσπάθειά της για επιστροφή στη χώρα.

Η πτήση τσάρτερ του Ολυμπιακού, ήταν προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Τετάρτης. Για την ακρίβεια, αναμενόταν να πετάξει στις 02:30 ώρα Ελλάδας από το αεροδρόμιο της Πράγας. Το αεροπλάνο είχε αφιχθεί, ωστόσο δεν ήταν εφικτό να μπορέσει να απογειωθεί.

Για αρκετή ώρα υπήρχαν διαβουλεύσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου. Περίμεναν έναν νέο έλεγχο στο αεροσκάφος και τελικά, μετά από αρκετή ώρα αποφασίστηκε η ματαίωση της πτήσης!

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους ποδοσφαιριστές, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν τα πιο δύσκολα. Έτσι, αποφασίστηκε άμεσα η μετάβασή τους σε κοντινό ξενοδοχείο στην πόλη της Πράγας και θα επιστρέψουν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο, με στόχο να φτάσουν το απόγευμα στην Ελλάδα.

Έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα του Πέδρο Μαρτίνς περιελάμβανε ρεπό για την Τετάρτη και επιστροφή στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης