Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει, ξεκουράζεται και «βάζει μπροστά»

Επιστρέφει, ξεκουράζεται και «βάζει μπροστά»
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 11:27

Σε ρυθμό ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν μπαίνει σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός. Ακόμη και αν δεν έχει βρεθεί ακόμη στην Ελλάδα λόγω των δυσκολιών, οι οποίες προέκυψαν χθες τη νύχτα, κατά την προσπάθεια επιστροφής, από το αεροδρόμιο της Πράγας, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, σκέφτονται ήδη τον επαναληπτικό της προσεχούς Τρίτης, στο Καραϊσκάκη.

Το πρόγραμμα σήμερα έχει μόνο ξεκούραση. Για τους παίκτες. Η αποστολή αναχωρεί (επιτέλους), από την Τσεχία, στις 14:00 ώρα Ελλάδας και μετά από περίπου 2μιση ώρες, θα βρίσκεται στη χώρα μας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό, ωστόσο είναι δεδομένο ότι αυτό δεν αφορά στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Πέραν των αγωνιστικών θεμάτων και του κεντρικού ζητήματος, το οποίο δεν είναι άλλο από την πρόκριση επί της Πλζεν, ο Θρύλος έχει να κλείσει και τα τελευταία κομμάτια του μεταγραφικού «παζλ», γεγονός που σημαίνει ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα συνεχίσει τις επαφές, με τη Διοίκηση, ώστε να καλυφθούν τα «κενά» που ο ίδιος και η ομάδα εντοπίζουν, στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Προχωράει του Μπομπί Αλέν

Προχωράει του Μπομπί Αλέν

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γάλλος τερματοφύλακας βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Όλα αρχίζουν από το «1»

Όλα αρχίζουν από το «1»

Ο Ζοζέ Σα αποτελεί το «Α» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και αποδεικνύει διαρκώς γιατί ο Θρύλος έκανε άριστα που απέκτησε τα δικαιώματά του.