Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μυαλό μόνο στην πρόκριση!

Το μυαλό μόνο στην πρόκριση!
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 - 22:48

Μόλις τέσσερις ημέρες έχουν απομείνει για την μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μετά την λευκή ισοπαλία στην Τσεχία οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει όχι μόνο να σκοράρουν αλλά και να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να είναι αυτοί που θα βρεθούν στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (26/7) ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός, όσο και οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές πλέον γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν ώστε να περάσουν στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φυσικά, δεν θα είναι μόνοι τους. Η δίψα των ΓΑΥΡΩΝ είναι τεράστια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και την Πέμπτη (25/7) είχαν μείνει ελάχιστα εισιτήρια (περίπου 2.000). Έτσι το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι για άλλη μια φορά «καμίνι», με τους φιλάθλους της ομάδας να γίνονται για μια ακόμα φορά ο 12ος παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά τώρα τις πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται και το σύστημα του 4-3-3. Μην ξεχνάμε, ότι μετά τις αλλαγές τις οποίες πραγματοποίησε στο ματς της Τσεχίας, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για αρκετά μεγάλο διάστημα με το συγκεκριμένο σύστημα. Με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό στο μυαλό του Μαρτίνς.

Παράλληλα, πριν από αρκετό καιρό, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε βρεθεί σε συμπόσιο προπονητικής, με την ομιλία του να έχει ως βάση το συγκεκριμένο σύστημα. Το οποίο είναι και από τα αγαπημένα του. Έτσι, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τον Ολυμπιακό με το συγκεκριμένο σύστημα στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Έκλεισε τον Βαγέχο η Γουλβς...

Έκλεισε τον Βαγέχο η Γουλβς...

Οι «λύκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη μορφή δανεισμού, την ώρα που ενδιαφέρονταν και για τον Σισέ του Ολυμπιακού...