Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίνει τη «μάχη» του ο Αβραάμ, αλλά…

Δίνει τη «μάχη» του ο Αβραάμ, αλλά…
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 - 21:17

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν ο μεγάλος άτυχος της πρώτης αναμέτρησης με τη Βικτόρια Πλζεν, στην Τσεχία. Ο έμπειρος σέντερ μπακ είχε πάρει το χρίσμα από τον Πέδρο Μαρτίνς, άρχισε ως βασικός, στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο, έχοντας δουλέψει πολύ με τον Πορτογάλο συμπαίκτη του, το προηγούμενο διάστημα. Οι δυο τους είχαν βρει επαφή, έδειχναν να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα στα μετόπισθεν, όμως ο Αβραάμ χτύπησε, έστω και ελαφρά και αντικαταστάθηκε, από τον Ουσεϊνού Μπα.

Έκτοτε, το Έλληνας κεντρικός αμυντικός δίνει τη μάχη του, για να προλάβει να είναι έτοιμος στη ρεβάνς. Στόχος εξ αρχής δύσκολος να υλοποιηθεί, αλλά ο Αβραάμ είναι μαχητής και το παλεύει. Το πρωί του Σαββάτου, στην προπόνηση, δεν κατάφερε να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Γεγονός που δυσκολεύει πολύ περισσότερο την επιστροφή του στην ενεργό δράση, στο ματς της Τρίτης.

Όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς εγκαταλείπει την ιδέα να «ρισκάρει» του Αβραάμ και να περιμένει να τον έχει έτοιμο, προκειμένου να στηριχθεί στη συνεργασία του με τον Σεμέδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται ολοένα και περισσότερο να «δέσει» Μεριά-Σεμέδο στα στόπερ και σε αυτό δουλεύει τις τελευταίες ημέρες. Ο Μεριά έχει και ρυθμό, είναι και πολύ ποιοτικός και το γεγονός ότι δεν δούλεψε με τον Σεμέδο στην προετοιμασία, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Τυνήσιος θα τα πάει καλά και αναμένεται να του δώσει το χρίσμα, για τη ρεβάνς με τους Τσέχους.

Όλα θα κριθούν οριστικά στην προπόνηση της Κυριακής, ωστόσο ο Μαρτίνς έχει, εν πολλοίς, κατασταλάξει. Αναμένεται να προτιμήσει το δίδυμο Σεμέδο-Μεριά.

Διαβάστε επίσης

Πρώτο «όπλο» του το γκολ

Πρώτο «όπλο» του το γκολ

Ανάγκη για τον Ολυμπιακό να βρει δίχτυα απέναντι στην Πλζεν, προκειμένου να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Συνεχίζει το ατομικό του ο Λάζαρος...

Συνεχίζει το ατομικό του ο Λάζαρος...

Ο Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει το ατομικό του, ενώ ο Φορτούνης βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε...

Περίπου 200 Τσέχοι στον Ναό

Περίπου 200 Τσέχοι στον Ναό

Η Βικτόρια Πλζεν θα έχει αρκετούς οπαδούς της στο «Γ. Καραϊσκάκης» (30/7), στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League...