Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκρίνεται, ενισχύεται… και προκρίνεται ξανά

Προκρίνεται, ενισχύεται… και προκρίνεται ξανά
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 - 10:13
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Η βιασύνη παραμένει, πάντοτε, ένας κακός σύμβουλος. Και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά, να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις. Ακόμη και όταν ο χρόνος πιέζει, το να «κλείσεις μια τρύπα» μόνο και μόνο για να το κάνεις, δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι όλες οι κινήσεις να γίνονται σωστά. Αυτό κάνει η Διοίκηση του Ολυμπιακού. Κινείται σωστά. Με σύνεση.

Προτεραιότητα είναι η Βικτόρια Πλζεν. Έχει… μαλλιάσει η γλώσσα του Μαρτίνς να το λέει. Στους συνεργάτες του, στους παίκτες του, στη Διοίκηση. Ακόμη και για τα μεταγραφικά, τα οποία παραμένουν ανοικτά, με διάφορα θέματα στο προσκήνιο, τηρείται στάση αναμονής. Πρωτίστως, από τον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το πρώτο που έχει να κάνει ο Θρύλος, είναι να προκριθεί. Εν συνεχεία θα «φουλάρει» για να ενισχυθεί. Θα προχωρήσει τις υποθέσεις των Μπενζιά και Νταμπό, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας και θα φανεί εάν θα υπάρξει και… κάτι ακόμη. Ίσως μία ακόμη κίνηση στη γραμμή κρούσης, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Εάν χρειαστεί. Θα το κρίνει ο Πέδρο Μαρτίνς αυτό.

Η ουσία είναι ότι όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Και με σύνεση. Με τρόπο, δηλαδή, ο οποίος μόνο θετικό αποτέλεσμα, μπορεί να φέρει. Στη «μάχη» με την… Μπασακσεχίρ.

Διαβάστε επίσης

Δύο ημέρες πριν τη μάχη

Δύο ημέρες πριν τη μάχη

Συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα Social Media, για τη Βικτόρια Πλζεν. Με Καμαρά η σημερινή φώτο.

Η σκέψη… Ραντζέλοβιτς

Η σκέψη… Ραντζέλοβιτς

Απίθανο να αρχίσει στη βασική ενδεκάδα την Τρίτη ο νεαρός Σέρβος, αλλά η σκέψη πέρασε από το μυαλό του Μαρτίνς και είναι υπό επεξεργασία.

Πρώτο «όπλο» του το γκολ

Πρώτο «όπλο» του το γκολ

Ανάγκη για τον Ολυμπιακό να βρει δίχτυα απέναντι στην Πλζεν, προκειμένου να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.