Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι εδώ για να τα δώσω όλα για την ομάδα μου!»

«Είμαι εδώ για να τα δώσω όλα για την ομάδα μου!»
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 - 17:15

Στον κοινό στόχο που έχουν όλοι στον Ολυμπιακό που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιασίν Μεριά.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε παράλληλα και στην εμπειρία που έζησε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πόσο σε βοήθησε το γεγονός ότι ήσουν στην καλύτερη ενδεκάδα του Κόπα Άφρικα και έφτασες μέχρι τα ημιτελικά;

«Πραγματικά ήταν σπουδαία εμπειρία και ήταν η πρώτη φορά που πήρα μέρος σε μία τέτοια διοργάνωση. Ικανοποιημένος για την εμπειρία και για την περιπέτεια που έζησα με την Εθνική. Θέλει δουλειά, όμως, από εδώ και πέρα. Είμαι εδώ για να τα δώσω όλα για την ομάδα μου».

Μέσα από τις προπονήσεις που έχεις λάβει μέρος, ποια είναι η συνεργασία σου με τον Σεμέδο;

«Το πιο σημαντικό για όλους είναι η πρόκριση. Βρίσκονται εδώ όλοι συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να δουλέψουμε για αυτό. Θέλουμε να έχουμε καλή ποιότητα στο παιχνίδι και να προκριθούμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα προσφέρει και τι, εγώ ή ο Σεμέδο. Δουλεύουμε με κοινό στόχο».

Το πρώτο ματς προφανώς το παρακολούθησες από την τηλεόραση. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση;

«Είδε το παιχνίδι από την τηλεόραση. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ. Πρέπει να δούμε το ματς εντελώς διαφορετικά να τα δώσουμε όλα και να παίξουμε για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης