Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση - δώρο γενεθλίων και δώρο στον κόσμο!

Πρόκριση - δώρο γενεθλίων και δώρο στον κόσμο!
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 09:27
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Το είπε ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Και όταν ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού το λέει, αποκτά άλλη βαρύτητα. «Είναι στόχος μας να προσφέρουμε αυτό το δώρο στα γενέθλια του προέδρου μας. Αλλά θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και η ομάδα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Να είστε σίγουροι για αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα να προσφέρουμε στον κόσμο και τον πρόεδρό μας αυτή τη χαρά». Ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε το βράδυ στο Καραϊσκάκη, για να προκριθεί!

Μία πρόκριση η οποία εξασφαλίζει, «βρέξει-χιονίσει» την παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η οποία δίνει ηρεμία, για τη συνέχεια, αλλά και όραμα για να φτάσει η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, ακόμη πιο ψηλά. Ο Ολυμπιακός απόψε κάνει δώρο στον κόσμο του και στον ηγέτη του, μία ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη. Μία ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκριση. «Λιώνει» στο… καμίνι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Βικτόρια Πλζεν και περνάει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League!

Εκεί όπου περιμένει, ήδη, η Μπασακσεχίρ. Εκεί όπου τα όνειρα θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο και οι επιθυμίες επίσης. Οι στόχοι δεν τελειώνουν ποτέ, για τον Ολυμπιακό. Και απόψε, πραγματοποιεί ακόμη έναν, ώστε να φτάσει σε άλλους, υψηλότερους! Ομάδα και κόσμος, ένα, απόψε δίνουν τη «μάχη» και χαρίζουν τη νίκη - πρόκριση στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Διαβάστε επίσης

Ώρα Πλζεν, ώρα... πρόκρισης!

Ώρα Πλζεν, ώρα... πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την τσεχική ομάδα στον κατάμεστο Ναό και θέλει, μαζί με τον κόσμο του, να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Live στις 21:30 στο gavros.gr/NS2...

Έτοιμος ο Βαλμπουενά! (pic)

Έτοιμος ο Βαλμπουενά! (pic)

Η ανάρτηση του Γάλλου παιχταρά, από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στον Ναό...