Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο καιρός στο Καραϊσκάκη απόψε (pic)

Ο καιρός στο Καραϊσκάκη απόψε (pic)
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 12:21

Αρκετή ζέστη έχει και σήμερα στο Λεκανοπέδιο. Υψηλές θερμοκρασίες, λογικές, για την εποχή και το… κατακαλόκαιρο, στο οποίο βρισκόμαστε. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν κάνει διακοπές. Παίζει απόψε το ευρωπαϊκό του μέλλον, με αποτέλεσμα να έχει απόψε… γήπεδο!

Όλα δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι αρκετά… νορμάλ, την ώρα του αγώνα. Οι καιρικές συνθήκες μοιάζουν κανονικές, με ελάχιστα ανεβασμένη θερμοκρασία, για μπάλα. Σύμφωνα με τα προγνωστικά, λοιπόν, στο γήπεδο θα έχει 27 βαθμούς Κελσίου, η οποία μέχρι τις 23:00 - 23:30 αναμένεται να κατέβει ακόμη έναν βαθμό και να πάει στους 26 βαθμούς.

Στα ευχάριστα είναι ότι υποχωρεί η υγρασία. Ήδη σήμερα τα προγνωστικά δίνουν μέχρι 23-30% και μέχρι το βράδυ αναμένεται να πέσει ακόμη περισσότερο. Ελαφρύ αεράκι και όχι άπνοια, αναμένεται να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση στο γήπεδο, ώστε να απολαύσει ο κόσμος μπάλα και να δει τον Θρύλο να προκρίνεται, αλλά και τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να αποδώσουν καλύτερα.

Διαβάστε επίσης

Ένας ο στόχος, η Βικτόρια Πλζεν!

Ένας ο στόχος, η Βικτόρια Πλζεν!

Ο Ολυμπιακός ρίχνει απόψε στις 21:30, τη Βικτόρια Πλζεν, στο καναβάτσο και προκρίνεται! Live γραπτή περιγραφή στο gavros.gr και τηλεοπτικά στο Novasports 2 HD!