Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την πρόκριση» (pic)

«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την πρόκριση» (pic)
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 17:01

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του πολύ μεγάλου και σημαντικού αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, το οποίο θα ξεκινήσει απόψε (30/07) στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης»…

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έκανε ένα σχετικό ποστάρισμα στα social media της ομάδας, καλώντας τον κόσμο του Θρύλου να γίνει για μία ακόμη φορά ένα με τους παίκτες, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Λίγες ώρες έμειναν για το ματς με την Βικτόρια Πλζεν! Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη φωνή σας ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάρουμε την πρόκριση!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λίγες ώρες έμειναν για το ματς με την Βικτόρια Πλζεν! Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη φωνή σας ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάρουμε την πρόκριση! #olympiacos #UCL #OLYVIK #fans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι, δική σου η πρόκριση!

Θρύλος είσαι, δική σου η πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:30 την Βικτόρια Πλζεν, όντας αποφασισμένος να πάρει με τη βοήθεια του κόσμου του την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Live στο gavros.gr/NS2.

«Χρόνια πολλά Πρόεδρε» (vid)

«Χρόνια πολλά Πρόεδρε» (vid)

Οι παίκτες της Κ19 του Ολυμπιακού έστειλαν και τις ευχές τους στον ηγέτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του.