Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καμίνι» ο Ναός! (vids)

«Καμίνι» ο Ναός! (vids)
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 21:41

Μαγική ατμόσφαιρα δημιούργησε για μία ακόμη φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι ΓΑΥΡΟΙ μετέτρεψαν σε «καμίνι» το Φαληρικό γήπεδο, μη σταματώντας να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα, δίνοντάς της ώθηση να τα δώσει όλα και να πάρει την πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν.

Ο κόσμος του Θρύλου αν και βρισκόμαστε στα τέλη του Ιουλίου δεν θα γινόταν να μην δώσει δυναμικό «παρών» στο «σπίτι» του, όντας αποφασισμένος να αποτελέσει για μία ακόμη φορά τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού στο μεγάλο επαναληπτικό αγώνα με τους Τσέχους.

Οι φίλοι των Πειραιωτών δείχνουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την τεράστια στήριξη και αγάπη τους προς τον Θρύλο, κάνοντας ό,τι μπορούν, ώστε να βοηθήσουν τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Δείτε μέσα από την κάμερα του gavros.gr βίντεο από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Οι ευχές του κόσμου στον Βαγγέλη Μαρινάκη! (pic)

Οι ευχές του κόσμου στον Βαγγέλη Μαρινάκη! (pic)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε την καθιερωμένη του βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» πριν τη σέντρα με την Πλζεν, με τους φίλους του Θρύλου να του εύχονται χρόνια πολλά, αποθεώνοντάς τον.

Στο Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στο Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανήμερα των γενεθλίων του, προκειμένου να παρακολουθήσει τη μεγάλη αναμέτρηση του Θρύλου κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, όντας έτοιμος να πανηγυρίσει το καλύτερο δώρο, την πρόκριση των Πειραιωτών!