Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει πίσω ο Γραμμένος για την πολυϊδιοκτησία

Κάνει πίσω ο Γραμμένος για την πολυϊδιοκτησία
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 19:26
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ετρεχαν και δεν έφταναν στην ΕΠΟ μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Αυγενάκη με τον Γραμμένο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε σε λάθος της αρμόδιας υπηρεσίας σχετικά με τη διάταξη που ήθελαν να περάσουν στον ΚΑΠ για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο που προέβλεπε ότι μεγαλομέτοχος ΠΑΕ θα μπορούσε να κατέχει και ποσοστό μέχρι 5 % μετοχών άλλης ΠΑΕ, άρα θα νομιμοποιούσε τα παραρτήματα. Η συγκεκριμένη διάταξη θα αποσυρθεί και δεν θα συζητηθεί στο ΔΣ της Τετάρτης (31/07), όπως διαρρέουν από την ΕΠΟ, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά επειδή είναι παράνομη, καθώς ο νόμος 2725/99 απαγορεύει την πολυϊδιοκτησία. Κατά τα άλλα η ΕΠΟ έχει νομική υπηρεσία 6-7 ατόμων!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε παρέμβαση και του Χούμπελ προς αυτή την κατεύθυνση, άρα καταλύονται και τα περί δήθεν παρέμβασης του Αυγενάκη στο αυτοδιοίκητο, καθώς συμφωνεί (σ.σ. ξύπνησε;) και ο εκπρόσωπος της FIFA. Ο Αυστριακός (σ.σ. ξύπνησε;) πιέζει να αποσυρθεί και η διάταξη του δικονομικού κώδικα που... σβήνει την ποινή στον Ιβάν Σαββίδη, όμως από την ΕΠΟ διαρρέουν ότι ο Γραμμένος θα απαντήσει μέσω του αυριανού (31/07) ΔΣ, πιθανόν αυτό είναι πιο δύσκολο επειδή «ο Γραμμένος είναι δικός μας» όπως είπε ο Σαββίδης. Πιθανόν στην ΕΠΟ να ήθελαν και να μην του πέσει βαριά...

Πριν από το ΔΣ της ΕΠΟ θα υπάρξει νέα συνάντηση (σ.σ. έγινε και σήμερα) Γραμμένου-Χούμπελ ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία Αυγενάκη-Γραμμένου.

Διαβάστε επίσης

Από νωρίς στο Ναό!

Από νωρίς στο Ναό!

Το gavros.gr βρίσκεται από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της πολύ μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν. Live στις 21:30/NS2.

«Όλοι στο Καραϊσκάκη» (pic)

«Όλοι στο Καραϊσκάκη» (pic)

Το κάλεσμα του Μπόμπι Αλέν στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το γήπεδο των «ερυθρόλευκων» στο μεγάλο ματς με την Βικτόρια Πλζεν.