Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «ερυθρόλευκος» πάγκος με Πλζεν

Ο «ερυθρόλευκος» πάγκος με Πλζεν
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 20:25

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν είναι ο Ολυμπιακός. Η ενδεκάδα αλλά και όσοι θα βρίσκονται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» έγιναν γνωστοί περίπου μια ώρα και κάτι πριν τη σέντρα του ματς.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του από τον πάγκο προκειμένου να αγωνιστούν αν χρειαστούν είναι οι Τζολάκης, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Μπα, Τοροσίδης, Ντουρμισάι και Ραντζέλοβιτς.

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν έχει στα πλάνα του ο Πέδρο Μαρτίνς για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν άφησε εκτός αποστολής τους Καραργύρη, Κούτρη, Μπρούνο και Ανδρούτσο.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βικτόρια Πλζεν 4-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βικτόρια Πλζεν 4-0 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την τσεχική ομάδα στον κατάμεστο Ναό και θέλει, μαζί με τον κόσμο του, να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Live στις 21:30 στο gavros.gr/NS2...

Από νωρίς στο Ναό!

Από νωρίς στο Ναό!

Το gavros.gr βρίσκεται από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της πολύ μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν. Live στις 21:30/NS2.