Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ενωμένοι και δυνατοί και έτσι θα συνεχίσουμε» (vid)

«Ενωμένοι και δυνατοί και έτσι θα συνεχίσουμε» (vid)
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 00:36

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος και δυνατός στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης και της πρόκρισης των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν ο Γκιλιέρμε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ανέφερε ότι πλέον ο επόμενος στόχος είναι η πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του One Channel:

«Ξέραμε πως σήμερα θα ήταν μια πολύ σημαντική βραδιά για εμάς. Το σημαντικό ήταν να μην δεχτούμε γκολ γιατί άμα δεχόμασταν τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Κάναμε μια πολύ σημαντική ομαδική δουλειά, πετύχαμε σαν ομάδα τον στόχο μας και είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι για αυτό.

Είμαστε πιο απελευθερωμένοι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύομε και να εκπληρώσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρόκριση απέναντι στην Μπασακσεχιρ.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί και έτσι θα συνεχίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Το καλύτερο δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το καλύτερο δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τονίσει ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στη ρεβάνς με την Πλζεν και για τον ηγέτη του Θρύλου, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, κάτι το οποίο έγινε πράξη, χαρίζοντας του το καλύτερο δώρο γενεθλίων.

«Όνειρο το Champions League»

«Όνειρο το Champions League»

Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερος.