Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης»

«Ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης»
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 00:42

Χαρούμενος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League δήλωσε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Με τον Ισπανό επιθετικό να τονίζει χαρακτηριστικά: «Ξέρω πολύ καλά ότι είναι μια σημαντική χρονιά για εμένα. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες! Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου με γκολ και θέλω να συνεχίσω να το κάνω.

Ήταν πολύ σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ. Βοηθούσαμε όλοι αμυντικά. Τόσο εγώ όσο και οι ακραίοι, κάναμε μια πολύ καλή δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο.

Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Θα προσπαθήσω να βοηθάω την ομάδα αμυντικά και να βάζω γκολ στην επίθεση γιατί είναι σημαντικό.

Είναι αλήθεια πως είναι μια δουλειά (σ.σ. η άμυνα) που δεν φαίνεται, γιατί αυτό που φαίνεται είναι το γκολ. Το κάνω με χαρά να βοηθάω την ομάδα μου αμυντικά. Είναι κάτι που θέλει να κάνω ο προπονητής μου και το κάνω με ευχαρίστηση.

Όταν πήρα τη μπάλα, αρχικά προσπάθησα να ξεμαρκαριστώ και μετά αποφάσισα να εκτελέσω. Ευτυχώς η απόφαση ήταν σωστή.

Ο κ. Μαρτίνς μας έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνισή μας και ότι ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης! Αυτό απέδειξε με την εμφάνισή του».

Διαβάστε επίσης

Το καλύτερο δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το καλύτερο δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τονίσει ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στη ρεβάνς με την Πλζεν και για τον ηγέτη του Θρύλου, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, κάτι το οποίο έγινε πράξη, χαρίζοντας του το καλύτερο δώρο γενεθλίων.