Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν καταιγιστικοί και καταπληκτικοί, μας βοηθάει αυτή η ατμόσφαιρα»

«Ήμασταν καταιγιστικοί και καταπληκτικοί, μας βοηθάει αυτή η ατμόσφαιρα»
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 00:47

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά και φυσικά από το εμφατικό 4-0 έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε ότι οι παίκτες του ήταν καταιγιστικοί και καταπληκτικοί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στάθηκε και στον κόσμο της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι με αυτή την ατμόσφαιρα οι παίκτες του γίνονται ακόμη πιο δυνατοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το ματς εξελίχθηκε όπως το περιμένατε ή και ακόμα καλύτερα;

«Σήμερα διαχειριστήκαμε πολύ σωστά και έξυπνα το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί και ειδικά στις στημένες φάσεις. Το είχαμε δουλέψει πολύ αυτό. Το κλειδί ήταν τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Ήμασταν καταιγιστικοί, ήμασταν καταπληκτικοί. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα γκολ σε εκείνο το σημείο, αλλά πιστεύω ότι σε εκείνο το διάστημα ήμασταν καταπληκτικοί με τον κόσμο στο πλευρό μας που δημιούργησε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Μπορεί να μην ήρθε το γκολ εκείνο το διάστημα, αλλά μας βοήθησε να παίξουμε έτσι και στη συνέχεια. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα δύσκολη και έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε έξυπνα. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ έξυπνα και ήρθε ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Νωρίτερα ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι "σοκαρίστηκα με την ατμόσφαιρα, θα ήθελα να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι". Πόσο επηρέασε αυτή η ατμόσφαιρα στην εξέλιξη του αγώνα;

«Συμφωνώ απόλυτα με αυτές τις δηλώσεις. Ήταν καταπληκτικοί γι' ακόμα μία φορά. Όλοι γνωρίζουν ότι όταν τους έχουμε στο πλευρό μας είμαστε πιο δυνατοί. Μας βοηθάει πολύ αυτή η ατμόσφαιρα και ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε δυνατούς αντιπάλους όπως η Βικτόρια».

Το γεγονός πως η Μπασακσεχίρ παίζει ένα φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ βοηθάει στην κατασκοπία;

«Φυσικά και θα μας βοηθήσει αυτό το φιλικό για να έχουμε δείγματα για τον αντίπαλο μας. Από αύριο ξεκινάμε την ανάλυση του αντιπάλου. Το γεγονός ότι θα παίξει απέναντι σε έναν αντίπαλο από την Ελλάδα βοηθάει για να δούμε πως αντιμετωπίζει την ελληνική πραγματικότητα. Λογικά θα ετοιμάσουν την ομάδα που θα παίξει απέναντι μας την επόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης

Ο πανηγυρισμός του Βαλμπουενά τα λέει όλα…

Ο πανηγυρισμός του Βαλμπουενά τα λέει όλα…

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πανηγύρισε έξαλλα ιδίως το 2-0 του Ολυμπιακού, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την τεράστια «δίψα» του για νίκες και επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.