Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να προκριθούμε και κόντρα στην Μπασακσεχίρ» (vid)

«Μπορούμε να προκριθούμε και κόντρα στην Μπασακσεχίρ» (vid)
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 01:29

Την άποψη του, ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί και στα πλέι οφ του Champions League επί της Μπασακσεχίρ ανέφερε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σε δηλώσεις του.

Παράλληλα, ο Κρητικός μέσος για το ματς με την Πλζεν τόνισε, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη στην κάμερα του One Channel:

Νομίζω ότι καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, επιβάλλοντας τα ρυθμό μας και δείξαμε στον αντίπαλο ότι θέλουμε την πρόκριση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα πρώτα 30-35 του αγώνα δεν δώσαμε κάποιο δικαίωμα στον αντίπαλό μας κι αν ήμασταν λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να έχουμε προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Ωστόσο δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε δυναμικά και έτσι ήρθαν τα γκολ και από το 2-0 και μετά χαλαρώσαμε και από εκεί και μετά συνεχίσαμε για τον κόσμο μας και να έχουμε μια καλή εικόνα.

Ξέρουμε ότι μπορούμε κι ότι έχουμε τη δυναμική να τα καταφέρουμε. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το πρώτο βήμα έγινε και τώρα από Τετάρτη θα ξεκινήσουμε να αναλύουμε την Μπασακσεχίρ και τις αδυναμίες της. Εάν εμείς είμαστε όπως πρέπει έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε και στον τελευταίο γύρο.

Είμαι πολύ χαρούμενος και οι δύο πλευρές, πήραν αυτό που ήθελαν, είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα και νομίζω ότι φέτος έχουμε μια πρόκληση παραπάνω καθώς η ομάδα είναι δύο χρόνια χωρίς τίτλο, να προσπαθήσουμε παραπάνω όλοι μαζί, ώστε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί με τον κόσμο στο τέλος της χρονιάς».

Διαβάστε επίσης

Ο πανηγυρισμός του Βαλμπουενά τα λέει όλα…

Ο πανηγυρισμός του Βαλμπουενά τα λέει όλα…

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πανηγύρισε έξαλλα ιδίως το 2-0 του Ολυμπιακού, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την τεράστια «δίψα» του για νίκες και επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.