Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Της... κουκούλας, λόγω του Φύσσα, έγινε στην ΕΠΟ!

Της... κουκούλας, λόγω του Φύσσα, έγινε στην ΕΠΟ!
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 18:22
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας γράφαμε ότι η διχάζει και προκαλεί η επιλογή του Τάκη Φύσσα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Εθνικής. Ο λόγος είναι ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει χαρακτηριστεί «ψευδομάρτυρας και κοινός συκοφάντης» σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Ατρομήτου, στις 30 Απριλίου 2015, μετά από όσα κατέθεσε για δικαστική υπόθεση του ποδοσφαίρου ότι κάποιοι του είπαν πως τάχα ο Πορτογάλος Σα Πίντο, που τότε ήταν τεχνικός στην ομάδα του Περιστερίου και τώρα είναι προπονητής της Μπράγκα, προφύλαξε παίκτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Ο κ. Φύσσας συνεχίζει να επιμένει σε ένα θέμα το οποίο ποτέ δεν συνέβη και το έχω ήδη καταδικάσει. Στην προσπάθειά του, αυτός συνεχίζει να ψεύδεται και να εμπλέκει πρόσωπα (Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος) με τα οποία εγώ ποτέ δεν είχα καμία συζήτηση για ένα εξωπραγματικό θέμα όπως τόνισα», κατέθεσε από την πλευρά του ο Σα Πίντο, κάνοντας σκόνη και θρύψαλα την κατάθεση του Φύσσα.

«Έκανε άνω κάτω το ποδόσφαιρο»

Με αφορμή την πρόσληψή του ο εκπρόσωπος της Λίγκας στο ΔΣ της ΕΠΟ και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης φρόντισε να βγάλει στη σέντρα τόσο τη διοίκηση της ΕΠΟ, όσο και τον Τάκη Φύσσα, καθώς η πρόσληψη του τελευταίου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι μια απαράδεκτη απόφαση.

«Πως πήρατε προπονητή ενώ είχατε πει ότι θα πάρετε πρώτα τεχνικό διευθυντή» ρώτησε ο Αγραφιώτης και όταν του απάντησαν ότι είναι η ΝΙΚΕ συνέχισε: «Δώστε στον Φύσσα μια με κουκούλα, που έκανε άνω-κάτω το ποδόσφαιρο. Μέχρι και ο Σα Πίντο που κλήθηκε τότε είπε πως δεν έχει πει τίποτα».

Γραμμένος: «Ναι, αλλά ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία».

Αγραφιώτης: «Πρόεδρε, εδώ δεν μιλάμε για κομματικά. Ο Φύσσας με τις επιλογές του διέλυσε τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή αν υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής και είναι παιδεραστής, θα τον παίρνατε στην Εθνική Παίδων»;

Διαβάστε επίσης

«Εμπνέουν» σιγουριά Σεμέδο-Μεριά!

«Εμπνέουν» σιγουριά Σεμέδο-Μεριά!

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.