Ντουντούκα
Ευχαριστούμε, πελάτες...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολοταχώς για sold out στα διαρκείας! Μόλις 145 εισιτήρια προς διάθεση!

Ολοταχώς για sold out στα διαρκείας! Μόλις 145 εισιτήρια προς διάθεση!
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 20:58

Παροξυσμός επικρατεί από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δείχνουν για ακόμα μια φορά ότι βρίσκονται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του δίνοντας το παρών στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να δουν την ομάδα να επανέρχεται στους τίτλους, να διακρίνεται στην Ευρώπη και να παίζει μπαλάρα.

Και αυτό γιατί έχουν απομείνει μόλις 145 εισιτήρια διαρκείας προς διάθεση προκειμένου να γίνει το sold out.

Για αυτό τον λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει σχετικά για την διάθεση των εναπομείνασων εισιτηρίων, ενώ τονίζει ότι οι κάτοχοι που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις κάρρτες τους μπορεί να συνεχίσουν να το κάνουν από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι έχουν απομείνει 145 εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 14,15 – 500€, θύρα 33 – 750€, Θύρα VVIP – 2.500€ και μπορούν να τα προμηθευτούν καθημερινά (10:00 – 18:00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη (είσοδος VIP) .

Επίσης αγορές γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 (10:00-17:00) και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.

Τέλος ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι συνεχίζεται η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας, στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, (Είσοδος VIP) τις παραπάνω ώρες».

Διαβάστε επίσης

Έδειξε γιατί ανανέωσε ο Μπουχαλάκης...

Έδειξε γιατί ανανέωσε ο Μπουχαλάκης...

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες μετά την επέκταση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, ήταν και πάλι εξαιρετικός, όντας εκ των κορυφαίων κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν...