Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική ισοπαλία (0-0) για τους Τούρκους

Φιλική ισοπαλία (0-0) για τους Τούρκους
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 22:44

Καλή επιθετικά, αλλά με αρκετά αμυντικά κενά πίσω, έδειξε ότι είναι η Μπασακσεχίρ στην τελευταία της φιλική αναμέτρηση πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Τούρκοι έμειναν στο 0-0 στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Παράλληλα, είναι το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Μπασακσεχίρ (έδωσε το πέμπτο της ματς) στο οποίο ούτε σκοράρει, αλλά ούτε και δέχεται τέρμα.

Όσον αφορά στο ματς, η τουρκική ομάδα ήταν αρκετά ποιοτική και επικίνδυνη, ειδικά από τη μέση και μπροστά, ωστόσο στην άμυνα έδειξε αδυναμίες!

Να σημειωθεί, ότι η Μπασακσεχίρ αγωνίστηκε με τους Γκιουνόκ, Καϊσαρά, Πονκ, Σεντζού (80’ Ντεμίρ), Τεκντεμίρ, Βίστσα (80’ Τουράν), Μπέχιτς, Καχβετσί (72’ Βιεϊρά), Κριβελί, Γκούλμπραντσεν (71’ Φρέι) και Ρομπίνιο (46’ Ντα Κόστα).

Διαβάστε επίσης

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Ο Ολυμπιακός επέβαλε και κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν το... νόμο του. Το νόμο του Πειραιά!

Έδειξε γιατί ανανέωσε ο Μπουχαλάκης...

Έδειξε γιατί ανανέωσε ο Μπουχαλάκης...

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες μετά την επέκταση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, ήταν και πάλι εξαιρετικός, όντας εκ των κορυφαίων κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν...