Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τριγωνάκια» Ιούλη μήνα; Και που είστε ακόμα… (vid)

«Τριγωνάκια» Ιούλη μήνα; Και που είστε ακόμα… (vid)
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 - 12:08
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δουλευταράς το ξέρουν πλέον και τα… δοκάρια στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αυτό, ως μότο: Δουλειά. Μόνο έτσι μπορεί να αναπτυχθεί το ταλέντο μιας ομάδας, να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους και να… βρίσκονται με κλειστά μάτια, όπως… πολύ κλισέ λέμε συνεχώς. Ομάδα, όμως, η οποία Ιούλη μήνα «πνίγει» τον αντίπαλο με τέτοιο τρόπο, όπως το έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Πλζεν, ειδικά στα πρώτα 10-15 λεπτά του ματς, δείχνει… Δουλειά! Με κεφαλαίο «Δ».

Παρακολουθώντας την παρακάμερα της τεσσάρας επί της Πλζεν, την οποία ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο Youtube ο Ολυμπιακός, βλέπει κάποια στιγμή την ομάδα του Μαρτίνς να… επιτίθεται. Και να επιτίθεται… Και να επιτίθεται… Και να επιτίθεται… Να έχουν οι «ερυθρόλευκοι» την μπάλα στα πόδια τους και να την κυκλοφορούν με τόση άνεση. Με κοντινές πάσες… Με τριγωνάκια. Με εναλλαγές, με «ένα-δύο»…

Το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κανείς, είναι ότι αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Απόρροια σκληρής και κουραστικής προπόνησης. Η επανάληψη είναι, άλλωστε, η μητέρα της μαθήσεως. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του δουλεύουν στην προπόνηση. Κάθε μέρα και περισσότερο. Και έχουν -ήδη- φτιάξει μια ομάδα, η οποία κάνει… τριγωνάκια και βγάζει αυτοματισμούς, Ιούλη μήνα… Ένα είναι το συμπέρασμα: Τα καλύτερα έρχονται!

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Διαβάστε επίσης