Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό!»

«Τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό!»
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019 - 13:47

Μετά από τον δανεισμό του στην Ρίζεσπορ, ο Αζουμπίκε Οκετσούκβου επέστρεψε στην Μπασακχεσίρ. Με τον 22χρονο άσο να θέλει να «αρπάξει» την ευκαιρία του στην αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο Οκετσούκβου μίλησε σε τουρκικό Μέσο για τις «μάχες» με τον Θρύλο, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Η αγωνιστική σεζόν πλησιάζει και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε ένα μήνα. Θα έχουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα, στους προκριματικούς του Champions League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Γνωρίζουμε την σημασία της σύγκρουσης αυτής, είναι για εμάς σαν τελικός! Διότι όλοι θέλουμε να φέρουμε την ομάδα της Μπασακχεσίρ, στους ομίλους!

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στην θέση μου, αυτός είναι υγιής και θα μας οδηγήσει να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα τρόπαιο στο φινάλε της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Παίζει με Ολυμπιακό ο Ρομπίνιο...

Παίζει με Ολυμπιακό ο Ρομπίνιο...

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στο φιλικό της Μπασακσεχίρ με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα...

Δεν αρέσει ο Μπενζιά...

Δεν αρέσει ο Μπενζιά...

Ο Ολυμπιακός δείχνει να οπισθοχωρεί από την περίπτωση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού της Λιλ...

«Ήμουν μέρος της επιτυχίας της Σενεγάλης»

«Ήμουν μέρος της επιτυχίας της Σενεγάλης»

Μπορεί ο Παπέ Αμπού Σισέ να μην πήρε χρόνο συμμετοχής στο Africa Cup of Nations, με την ομάδα της πατρίδας του, ωστόσο πήρε πολλές εμπειρίες, όπως δήλωσε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού...