Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ του Γραμμένου με το έτσι και το... γιουβέτσι!

Η ΕΠΟ του Γραμμένου με το έτσι και το... γιουβέτσι!
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019 - 18:50
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ένα είναι σίγουρο: Για όσα γίνονται στο Πάρκο Γουδή, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΕΠΟ δεν φταίνε οι ζέστες, επειδή αυτά (σ.σ. το χειμώνα είναι χειρότερα) γίνονται εδώ και δυο χρόνια, όσα και η μέχρι τώρα θητεία της διοίκησης Γραμμένου. Επίσης, σίγουρο είναι ότι εκεί που κάποιος νομίζει ότι με τους... εξυγιαντές τα έχει δει όλα, τελικά διαπιστώνει ότι δεν έχει δει τίποτα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι υπάρχει το έτσι και το... γιουβέτσι! Οι επιλογές γίνονται για να μένουν ικανοποιημένοι τόσο από το μπλοκ του βορρά που τους... χρεώνουν στον ΠΑΟΚ όσο και από το μπλοκ του νότου που τους... χρεώνουν στην ΑΕΚ. Τα ξέρει μέχρι και ο Χούμπελ, τα είπε σε ένα ΔΣ που νευρίασε και μετά δοκίμασε το παγωτό του ή άλλαξε πλευρό.

Που αλλού γίνονται αυτά;

Ένα παράδειγμα αποτελεί το... πρωτοποριακό μοντέλο στην Εθνική με τους δυο τεχνικούς διευθυντές. Ο Κωνσταντινίδης προσελήφθη με πρόταση από το μπλοκ του νότου και ο Φύσσας με πρόταση από το μπλοκ του βορρά. Σύμφωνα με πληροφορίες αν δεν έπαιρναν τον Κωνσταντινίδη δεν θα «πέρναγε» ούτε η επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού του Ολλανδού Φαν'τ Σιπ ούτε η επιλογή του Φύσσα!

Το παράδοξο είναι ότι σε όλο τον κόσμο τον ομοσπονδιακό προπονητή προσλαμβάνουν οι τεχνικοί διευθυντές. Όμως, στην Εθνική Ελλάδας, που... απέκτησε δυο τεχνικούς διευθυντές, τον προπονητή προσέλαβε-εισηγήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστας Βρακάς και τα... παρελκόμενα έχουν σχέση με το έτσι και το... γιουβέτσι! Να τα βρουν για να μη χαλάσει το... γιουβέτσι!

Χώρια που λέγεται ότι στις 22 Ιουλίου ο Φαν'τ Σιπ παρακολούθησε το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ στην Ολλανδία, άρα «παίζει» να είχε συμφωνήσει επί Μπασινά (που είναι ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής, τον οποίο έδιωξαν χωρίς αποζημίωση)! Επίσης, ουδείς στο ΔΣ της ΕΠΟ δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει πως προέκυψε ένας Ολλανδός κόουτς χωρίς βιογραφικό, ο οποίος ήταν και άνεργος. Όπως και ο Αναστασιάδης!

Που αλλού γίνονται αυτά;

Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά

Ο Γραμμένος απέσυρε από το ΔΣ της 31ης Ιουλίου την τροποποίηση-σκάνδαλο για την πολυϊδιοκτησία, την οποία είχαν βάλει στον ΚΑΠ (αν και δεν έχει καμία σχέση) σύμφωνα με την οποία μεγαλομέτοχος ΠΑΕ θα μπορούσε να αποκτήσει ποσοστό μετοχών (5 %) άλλης ΠΑΕ για να... νομιμοποιηθούν τα παραρτήματα, άσχετα αν η τροπολογία ήταν παράνομη. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε πως δεν γνώριζε τι θα ψηφιζόταν. Αρα, κι εδώ έχουμε την ΕΠΟ με το έτσι και το... γιουβέτσι! Όπως, το ίδιο ισχύει και με την τροποποίηση που «έσβηνε» την ποινή στον Σαββίδη, άλλα δυο χρόνια απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για το «ντου» με το όπλο, ενώ την ίδια ώρα διαφημίζουν ότι θέλουν να πατάξουν τη βία!

Διαβάστε επίσης

Με την ίδια... συνταγή ο Μαρτίνς!

Με την ίδια... συνταγή ο Μαρτίνς!

Μπορεί να θέλουμε αρκετές ημέρες για το ματς με την Μπασακσεχίρ ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές αλλαγές.

«Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερό μου σπίτι» (vid)

«Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερό μου σπίτι» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωσή του συμβολαίου του έκανε στην κάμερα του Olympiacos TV ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μπαίνει στον έβδομο χρόνο που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους».