Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερος!

Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερος!
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019 - 23:59

Η πίστη που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αλλά και η ποιότητα που διαθέτουν είναι δεδομένη. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πεπεισμένος ότι κάθε ματς που περνάει, οι «ερυθρόλευκοι» θα εμφανίζονται όλο και καλύτεροι. Κάτι το οποίο φάνηκε και στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Η διαφορά της απόδοσης των παικτών του Θρύλου σε σχέση με την αναμέτρηση στην Τσεχία ήταν εμφανής. Και όχι από τη διακύμανση του σκορ, αλλά από την γενικότερη εικόνα της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που φυσικά θα φαίνεται ακόμα περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Εκεί όπου θα αρχίσουν να βγαίνουν και οι αυτοματισμοί των παικτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά ότι η ομάδα του είναι ακόμα στην αρχή και έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης ώστε να φτάσει στα επίπεδα της απόδοσης που επιθυμεί. Παιχνίδι με το παιχνίδι δηλαδή ο Ολυμπιακός όπως είναι λογικό θα ανεβάζει στροφές. Παράλληλα, είναι επίσης λογικό τέτοια εποχή να μην είναι ακόμα στο 100) της. Δίνει προκριματικά για την Ευρώπη, όμως το πρωτάθλημα θέλει ακόμα 25 μέρες προκειμένου να ξεκινήσει.

Επιπλέον αρκετά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας δεν έχουν δείξει ακόμα τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρσι ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε τις βάσεις και φέτος η ομάδα θα είναι όπως την ονειρεύονται όλοι για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της, εκ των οποίων ο βασικότερος είναι η επιστροφή στους τίτλους στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει στροφές ο Σουντανί!

Ανεβάζει στροφές ο Σουντανί!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε στη λίστα για τα ματς με την Μπασακσεχίρ τον Αλγερινό άσο δείχνοντας του έτσι ότι υπολογίζεται και εκείνος κανονικά.