Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το… αν του Μαρτίνς για την Κωνσταντινούπολη!

Το… αν του Μαρτίνς για την Κωνσταντινούπολη!
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019 - 22:25

Σε ρυθμούς Μπασακσεχίρ βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες. Οι «ερυθρόλευκοι» καθημερινά συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς της Κωνσταντινούπολης με τον Πέδρο Μαρτίνς να γνωρίζει ήδη τις αδυναμίες αλλά και τα ατού της ομάδας που θα αντιμετωπίσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει το πλάνο του για τον μεγάλο αγώνα με τους Τούρκους, χωρίς προς το παρών να έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του. Ο προβληματισμός του φέρεται να είναι η διάταξη με την οποία θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» στο «Φατίχ Τερίμ».

Το ένα ενδεχόμενο είναι να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με το κλασικό του σύστημα, δηλαδή το 4-2-3-1 με τον Βαλμπουενά πίσω από τον μοναδικό επιθετικό. Το άλλο είναι να αγωνιστεί με τρεις στη μεσαία γραμμή (με σύστημα 4-3-3 δηλαδή) και να ξεκινήσει βασικός ο Καμαρά, δίπλα σε Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη.

Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα της Δευτέρας (5/8) όπου στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή που θα έχει μαζί του για το ματς της Τουρκίας. Μια αποστολή που σε φυσιολογικές συνθήκες θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Καμία εξέλιξη για το τηλεοπτικό

Καμία εξέλιξη για το τηλεοπτικό

Προς το παρών δεν έχει υπάρξει κανάλι το οποίο θα πάρει τα δικαιώματα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία.