Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει βρει τις αδυναμίες των Τούρκων ο Μαρτίνς

Έχει βρει τις αδυναμίες των Τούρκων ο Μαρτίνς
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019 - 23:50

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Μπασακσεχίρ συνεχίζει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα μια ημέρα προπόνηση προκειμένου να αναχωρήσουν για την Τουρκία έτσι ώστε να μπουν όλοι στην τελική ευθεία ενόψει της σέντρας της μεγάλης αναμέτρησης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του όλες αυτές τις ημέρες έχουν περάσει από… κόσκινο τους τούρκους. Έχουν παρακολουθήσει όλες τις φιλικές αναμετρήσεις τις οποίες έχουν δώσει και φυσικά και το τελευταίο τους ματς προετοιμασίας αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Σε όλα αυτά τα ματς η ομάδα του Ουκάν Μπορούκ έχει δείξει μερικά καλά στοιχεία, αλλά όπως είναι λογικό και αδυναμίες. Και αυτές ακριβώς τις έχει εντοπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Και φυσικά πάνω σε αυτές θα χτυπήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο «Φατίχ Τερίμ» προκειμένου να φύγουν με το θετικό για αυτούς αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Καμία εξέλιξη για το τηλεοπτικό

Καμία εξέλιξη για το τηλεοπτικό

Προς το παρών δεν έχει υπάρξει κανάλι το οποίο θα πάρει τα δικαιώματα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία.

Κληρώνει για τα play offs

Κληρώνει για τα play offs

Στις 13:00 πραγματοποιείται η κλήρωση για την τελευταία φάση των προκριματικών του Champions League.