Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η Κλαμπ Μπριζ

Αυτή είναι η Κλαμπ Μπριζ
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019 - 11:12

Ιστορική ομάδα, με αρκετές επιτυχίες στο βελγικό ποδόσφαιρο, η Κλαμπ Μπριζ. Ο Ολυμπιακός έχει γνώση του αντιπάλο, την είχε βρει και σε ένα φιλικό πριν από 3 χρόνια και είχαν μείνει στο 0-0. Δεν εμπνέει κανέναν φόβο, αν και πρόκειται για ένα σοβαρό κλαμπ, οργανωμένο και μία καλή ομάδα. Δεν έχει κανένα… τρομερό ρόστερ, αλλά είναι σταθερά στις μεγάλες δυνάμεις της χώρας. Δύσκολος αντίπαλος, όπως όλοι σε αυτό το επίπεδο. Δείτε παρακάτω, μερικά βασικά στοιχεία για τον ένα εκ των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στα play offs του Champions League.

Τα Χρώματα

Μπλε - Μαύρο

Η ίδρυση

13 Νοεμβρίου 1891, πριν από 127 χρόνια. Μία από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες του Βελγίου, με μακρά ιστορία.

Τίτλοι

15 Πρωταθλήματα Βελγίου

11 Κύπελλα Βελγίου

15 Σούπερ Καπ

1 Κίριν Καπ

Παρατσούκλια

Οι «μαυρο-μπλε», Κλαμπ

Το γήπεδο
Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ, χωρητικότητας 29.062

Ο πρόεδρος

Μπαρτ Βερχέγκε, πρόεδρος στην Κλαμπ Μπριζ από το 2011.

Ο προπονητής

Φιλίπ Κλεμάν, 45 ετών, έχει κάνει την καριέρα του στην Μπριζ, από διάφορα πόστα, ενώ έχει προπονήσει και τις Μπέβερεν και Γκενκ.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Κάρλο Λέτιτσα, Ίθαν Χόρβατ, Νικ Σίντον, Σιμόν Μινιολέ

Αμυντικοί: Έντουαρντ Σομπόι, Οντιλόν Κοσουνού, Ματέι Μίτροβιτς, Σάιμον Ντελί, Ντίον Κόολς, Μπράντον Μέχελε, Κλίντον Μάτα

Μέσοι: Σοφιάν Άμραμπατ, Κρέπιν Ντιατά, Τιμπό Βλίετινκ, Χαν Βανάκεν, Ρούντ Βόρμερ, Ματς Ριτς, Ζόρντι Βανλερμπέργκε, Εμανουέλ Ντενίς

Επιθετικοί: Αμαντού Σανιά, Γέλε Βόσεν, Καβέζ Ρεζάι, Νταβίντ Οκερέκε, Σίμπε Σρίβερς, Σιρίλ Ενγκόνγκε, Πέρσι Ταού, Λοΐς Οπεντά

Διαβάστε επίσης

Σημείο αναφοράς το Καραϊσκάκη

Σημείο αναφοράς το Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύεται, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπασακσεχίρ και στόχος του είναι να φέρει την υπόθεση πρόκριση, στην έδρα του!

Αυτή είναι η Πόρτο

Αυτή είναι η Πόρτο

Ξεψαχνίζουμε τους -πιθανούς- αντιπάλους του Ολυμπιακού στα play offs του Champions League. Συνεχίζουμε με τους «δράκους».

Αυτή είναι η Κράσνονταρ

Αυτή είναι η Κράσνονταρ

Ξεψαχνίζουμε τους -πιθανούς- αντιπάλους του Ολυμπιακού στα play offs του Champions League. Αρχίζουμε από τη ρωσική ομάδα.