Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει γκολ στην Πόλη!

Θέλει γκολ στην Πόλη!
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019 - 12:14

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε διαδικασία Μπασακσεχίρ, σιγά - σιγά. Ελάχιστες μέρες απέμειναν και όλο το σύμπαν του Θρύλου κινείται γύρω από αυτή τη μεγάλη «μάχη», η οποία μπορεί να τον φέρει στα play offs του Champions League! Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του και να δίνει, καθημερινά, τις οδηγίες του, στους ποδοσφαιριστές του! Η πρώτη και σημαντικότερη εξ αυτών, είναι μία: Να σκοράρουν στο «Φατίχ Τερίμ».

Ο Μαρτίνς κρίνει πως η ομάδα του μπορεί να βάλει γκολ στην Μπασακσεχίρ, εκτός έδρας, γεγονός που θα κάνει τη ρεβάνς πολύ πιο εύκολη. Ακόμη και σε μία ενδεχόμενη (και απευκταία) ήττα, με γκολ, τα πράγματα θα μπορούν να αλλάξουν άρδην στη ρεβάνς. Εκεί όπου η δύναμη του Καραϊσκάκη μπορεί να φέρει πολλά γκολ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δουλέψει πολύ με τους παίκτες του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, με εμφανή στόχο το γκολ. Ο Πορτογάλος έχει χρησιμοποιήσει κομμάτι των τελευταίων προπονήσεων για να δώσει έμφαση σε αυτό τον τομέα και από τους ποδοσφαιριστές του περιμένει να δει να εφαρμόζουν τις οδηγίες του, για να βρουν δίχτυα στο «Φατίχ Τερίμ».

Διαβάστε επίσης

Σημείο αναφοράς το Καραϊσκάκη

Σημείο αναφοράς το Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύεται, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπασακσεχίρ και στόχος του είναι να φέρει την υπόθεση πρόκριση, στην έδρα του!