Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σημείο που θέλει ειδική προσοχή ο Μαρτίνς...

Το σημείο που θέλει ειδική προσοχή ο Μαρτίνς...
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019 - 20:16

Μόλις δύο ημέρες έχουν απομείνει για την πρώτη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπασακσεχίρ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League!

Οι «ερυθρόλευκοι» την Δευτέρα (5/8) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στη χώρα μας, ενόψει της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανακοινώνει εντός ολίγου την αποστολή που θα έχει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη...

Φυσικά, εκτός από τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς στο «Fatih Terim Stadium», έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και στο πως αγωνίζεται η Μπασακσεχίρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε τους Τούρκους και, με αυτά που έχει δει, συμπέρανε ότι είναι μια ομάδα η οποία ειδικά από την μέση και μπροστά κάνει αρκετά γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, οι οποίες τις περισσότερες φορές φτάνουν στην αντίπαλη περιοχή.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς ήθελε να δείξει και το γεγονός ότι οι παίκτες της Μπασακσεχίρ δεν κάνουν άσκοπη χρήση της μπάλας, αναπτύσσονται μεθοδικά και παίζουν κυρίως με τα ακραία τους μπακ, αλλά και τα εξτρέμ. Και αυτό, είναι κάτι το οποίο πρέπει να προσέξουν αρκετά οι παίκτες του Ολυμπιακού...

Διαβάστε επίσης

Πήρε Ουρίμπε η Πόρτο

Πήρε Ουρίμπε η Πόρτο

Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Champions League απέκτησε τον Κολομβιανό μέσο.