Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτη συγκέντρωση, ένα βασικό όπλο

Απόλυτη συγκέντρωση, ένα βασικό όπλο
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019 - 09:22

Τα σενάρια γύρω από τον αποκλεισμό του Λεονάρντο Κούτρη, από την αποστολή του Ολυπιακού, για το πρώτο ματς, στην Τουρκία, με την Μπασακσεχίρ… έδωσαν και πήραν. Από τραυματισμό, μέχρι… πειθαρχικό παράπτωμα, μέχρι ότι έχει… ήδη πουληθεί. Τίποτα από αυτά δεν έχει βάση και η πραγματικότητα είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κρατήσει την ομάδα του απολύτως συγκεντρωμένη, για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Εξηγούμαστε: Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τον Λεονάρντο Κούτρη. Δεν είναι ο νεαρός μπακ εκτός… κλίματος, ή με το μυαλό του φευγάτο. Κάθε άλλο. Είναι επαγγελματίας και στην προπόνηση καθημερινά δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ωστόσο, υπάρχουν, γύρω από το όνομά του, σενάρια πώλησης. Ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, σενάρια τα οποία στριφογυρίζουν στα ΜΜΕ και έτσι… από στόμα σε στόμα. Αυτό είναι που θέλει να αποφύγει, τούτη την ώρα, ο Πορτογάλος.

Γνωρίζοντας καλά το τι γίνεται στα αποδυτήριά του, ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να μην πάρει ένα τέτοιο θέμα μαζί του, στην Τουρκία. Θέλοντας και μη, οι ποδοσφαιριστές συζητούν τέτοιου είδους θέματα μεταξύ τους. Μεταγραφικά κλπ. Και ο Μαρτίνς δεν ήθελε να έχει στην Πόλη μαζί του, τέτοιους αντιπερισπασμούς. Ξέρει την αξία του Κούτρη, τον εκτιμά και φυσικά θα τον χρησιμοποιήσει ξανά, εκεί που θα τον χρειαστεί. Ασχέτως μεταγραφικών εξελίξεων.

Διαβάστε επίσης