Ντουντούκα
Έτοιμοι. Πίστη στην ομάδα και μπορούμε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ομάρ: «Για αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη»

Ομάρ: «Για αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη»
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019 - 10:30

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ένας εκ των παλαιοτέρων παικτών του Ολυμπιακού, στην παρούσα φάση, έδωσε το σύνθημα για ένα καλό αποτέλεσμα του Θρύλου στην Πόλη, με δηλώσεις του, στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση της ομάδας.

«Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Κυνηγάμε τις νίκες. Συγκεντρωνόμαστε πρώτα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, έτσι ώστε να έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, με ένα καλό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα εκεί, έτσι ώστε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε καλή απόδοση στην έδρας μας, για να προκριθούμε», τόνισε αρχικά.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η Μπασακσεχίρ είναι μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχουν πολύ καλές μονάδες, ως παίκτες. Το σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Να καταλάβουμε πως ό,τι και να γίνει εκεί, ακόμη και αν δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε, ή να κερδίσουμε, το αποτέλεσμα θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί σε εκείνο το παιχνίδι, ώστε στο δικό μας γήπεδο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε», συνέχισε.

Κατέληξε, δε, εξηγώντας: «Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα δείχνει να είναι δυνατή. Δυνατότερη από ότι πέρυσι και αυτό είναι καλό, γιατί είχαμε από πέρυσι ήδη μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά».

Διαβάστε επίσης

«Πόλος έλξης» ο Σεμέδο

«Πόλος έλξης» ο Σεμέδο

Πάμπολλες φωτογραφίες με θαυμαστές του, φίλους του Ολυμπιακού, έβγαλε στο αεροδρόμιο ο Πορτογάλος σέντερ μπακ!