Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Χασάν σκόραρε εναντίον της Μπασάκ (vid)

Όταν ο Χασάν σκόραρε εναντίον της Μπασάκ (vid)
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019 - 15:35

Και όμως. Ο Ολυμπιακός είναι παντού και όποια πέτρα και να σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω. Κάπως, κάπου, θα βρεις τον Ολυμπιακό να σχετίζεται με μία ποδοσφαιρική (ή εν γένει αθλητική ιστορία) που διαβάζεις κάπου. Ακόμη και παίκτες, οι οποίοι δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του Θρύλου, μπορεί να βρεθούν μπροστά μας, σε μία ωραία ιστορία, η οποία θα αφορά -ξανά- στον Ολυμπιακό. Έστω και εμμέσως…

Πολλά τα δημοσιεύματα, λοιπόν, σήμερα, περί πιθανής επαναπροσέγγισης του Ολυμπακού στον Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος, ο οποίος έπαιζε πέρυσι στον Θρύλο ως δανεικός και επέστρεψε στην Μπράγκα, αφού η ομάδα του Πειραιά δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του και προχώρησε για την απόκτηση του Ελ Αραμπί, φέρεται να είναι ξανά στο προσκήνιο για τον Πέδρο Μαρτίνς. Και όσο τα σενάρια αυξάνονται και πληθαίνουν, την ημέρα που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασακσεχίρ, στην Κωνσταντινούπολη, ήρθε στη μνήμη ένα… κοινό στοιχείο. Το οποίο ενώνει και τις… τρεις πλευρές!

Ο Χασάν, λοιπόν, ως παίκτης της Μπράγκα, είχε βάλει γκολ, εναντίον της Μπασακσεχίρ! Στις 28/9/2017, για την φάση των ομίλων του Europa League και συγκεκριμένα για τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, η Μπράγκε υποδέχθηκε την Μπασάκ στο γήπεδό της και τη νίκησε 2-1! Το πρώτο γκολ για τους Πορτογάλους πέτυχε ο… δικός μας Αχμέντ Χασάν, στο 26’! Η Μπασάκ ισοφάρισε με τον Εμρέ και το νικητήριο γκολ πέτυχε, στο 89’, ένας άλλος παίκτης, το όνομα του οποίου σχετίστηκε με τον Ολυμπιακό! Ο Φραντσέρζιο!

Δείτε το γκολ του Αχμέντ Χασάν, στην αρχή του βίντεο και στο τέλος, το νικητήριο του Φρανσέρζιο.

Διαβάστε επίσης

«Όπλο» του Θρύλου η εμπειρία του!

«Όπλο» του Θρύλου η εμπειρία του!

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπασακσεχίρ, η οποία μετρά 18 ευρωπαϊκές συμμετοχές, σε Champions League (προκριματικά) και Europa League, δηλαδή, με μόλις τρεις νίκες!