Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019 - 17:14

Μέγα ευτύχημα είναι για τον Ολυμπιακό, το ότι ο ηγέτης του, ο άνθρωπος ο οποίος εγγυάται για την ευημερία του Συλλόγου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι πάνω από όλα ΟΠΑΔΟΣ του Θρύλου! Ο κ. Μαρινάκης είναι ξανά παρών, δίπλα στην ομάδα που αγαπά. Θα παρακολουθήσει δια ζώσης την πρώτη μάχη των «ερυθρόλευκων» με την Μπασακσεχίρ, στο γήπεδο «Φατίχ Τερίμ», απόψε το βράδυ.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και, όπως είχε κάνει και στην Τσεχία, θα βρεθεί στο γήπεδο, δίπλα στην ομάδα. Ένδειξη στήριξης, από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, προς τους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς, για την επικείμενη μάχη στην Πόλη, απέναντι στην «παρέα του Ρομπίνιο, του Μπα και του Βίσκα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κάτι περισσότερο από ένας Πρόεδρος, για τον Ολυμπιακό. Η… καψούρα του για τον Θρύλο και την μπάλα συνολικά τον φέρνει διαρκώς δίπλα στην ομάδα που αγαπά και στηρίζει, με κάθε τρόπο. Οι παίκτες το αντιλαμβάνονται αυτό, όπως και όλο το προπονητικό τιμ και η παρουσία του ηγέτη του Θρύλου, δίπλα τους, σχεδόν σε όλα τα ματς (!), δίνει ώθηση και δύναμη!

Διαβάστε επίσης