Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πέρασε» από το Κράσνονταρ η Πόρτο! (vid)

«Πέρασε» από το Κράσνονταρ η Πόρτο! (vid)
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019 - 22:15

Διπλό με το οποίο είναι με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Champions League πέτυχε η Πόρτο στην έδρα της Κράσνονταρ.

Οι Πορτογάλοι επικράτησαν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ολιβέιρα στο 89’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έτσι στον επαναληπτικό του «Ντραγκάο» θα πρέπει να… αυτοκτονήσουν ώστε να μην περάσουν στα πλέι οφ του Champions League και να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια τον νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός.

Με τον Μάρκους Μπεργκ βασικό ξεκίνησαν οι Ρώσοι με τον Ιβάν Μαρκάνο οι φιλοξενούμενοι. Η Πόρτο ήταν αυτή που είχε την υπεροχή με τον Σοάρες στο 11' και τον Μαρεγκά στο 13' να δημιουργούν τις πρώτες επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 24' ο Σαφόνοφ, σταμάτησε τον Κορόνα, ενώ στο 32' οι Σοάρες και Μάριο Μπαρό, έκαναν ευκαιρίες.

Με την έναρξη της επανάληψης ήταν πάλι ο Μαρεγκά που είχε την ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ με τον Σαφόνοφ να μπλοκάρει, ενώ στο 62' ο Μπεργκ αντικαταστάθηκε από τον Άρι. Στο 80' ο Καμπελά ήταν ο παίκτης που άγγιξε το γκολ για τους Ρώσους, για να αποκρούσει ο Μαρκεζίν, αλλά στο 89' ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαφόνοφ για το 0-1 υπέρ της Πόρτο.

Κράσνονταρ: Σαφόνοφ, Μαρτίνοβιτς, Σπάγιτς, Ραμίρεζ, Καμπελά, Βάντερσον, Ναμλί (66' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ (62' Άρι), Βιλένα, Καμπόλοφ (72' Φιόλουσον), Πετρόφ

Πόρτο: Μαρκεζίν, Πέπε, Μαρκάνο, Ρομάριο Μπαρό (56' Μαρουλάντα), Μαρεγκά, Τέλες, Κορόνα (85' Οτάβιο), Μαναφά, Ντανίλο, Ολιβέιρα, Σοάρες (74' Ζε Λουίς)

Διαβάστε επίσης

«Ο 12ος μας παίκτης» (pic)

«Ο 12ος μας παίκτης» (pic)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα ματς είναι ο έξτρα παίκτης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς! Το μήνυμα της ΠΑΕ...

Χάνει τη ρεβάνς ο Καχβετσί! (vids)

Χάνει τη ρεβάνς ο Καχβετσί! (vids)

Ο Τούρκος μέσος είδε τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα και έτσι, δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Μπασακσεχίρ κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Τρίτη (13/7).