Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα παίξουμε σαν να είναι 0-0» (vid)

«Θα παίξουμε σαν να είναι 0-0» (vid)
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019 - 14:01

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την πρώτη μάχη, αλλά όχι και τον πόλεμο, με τους Τούρκους. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιμένει να στέκεται σε αυτά που η ομάδα του δεν έκανε καλά στην Τουρκία και, μέσω δηλώσεών του, στο Olympiacos TV, χτυπάει το καμπανάκι, για τα ατομικά λάθη που έφεραν κινδύνους στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Κάναμε πάρα πολύ καλά τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο που μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Περιμέναμε μετά από το σημείο αυτό, την αντίδραση του αντιπάλου μας, γιατί ξέραμε πως μέσα στην Τουρκία θα το έκανε αυτό και θα προσπαθούσε να πάρει εκείνος τον έλεγχο του αγώνα. Γενικότερα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο, στα πρώτα 20 λεπτά, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, όμως δεν τελειώσαμε καλά τον αγώνα. Κάναμε πάρα πολλά ατομικά λάθη. Ιδιαίτερα από το γκολ μας και μετά, αλλά και όταν ο αντίπαλός μας έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο, εμείς έπρεπε να έχουμε πολύ καλύτερο έλεγχο του αγώνα, γιατί παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, και θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί με τα ατομικά λάθη. Αλλά και γενικότερα όταν παίζεις με έναν παίκτη παραπάνω, πρέπει να δείξεις την ικανότητα να έχεις τον έλεγχο του αγώνα», είπε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς, για να καταλήξει:

«Ξεκάθαρα θα ξεκινήσουμε σαν να είναι 0-0 το αποτέλεσμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Και ιδιαίτερα όταν έχεις απέναντί σου έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές, πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί, στο δεύτερο παιχνίδι. Είδαμε πως σήμερα δεν ήμασταν ιδιαίτερα ικανοί, ακόμη και με παίκτη περισσότερο, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν ήμασταν γενικότερα σταθεροί στην απόδοσή μας σήμερα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Σαν να μην έχει κριθεί τίποτα. Ένα μέρος τελείωσε, όμως μένουν ακόμη 90 λεπτά και θα πρέπει στο γήπεδό μας, με τη βοήθεια του κόσμου μας, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Έτσι μπήκε το γκολ του Ολυμπιακού! (ανάλυση, vid)

Έτσι μπήκε το γκολ του Ολυμπιακού! (ανάλυση, vid)

Δείτε πως το γκολ προήλθε από την υπέροχη πρωτοβουλία και έμπνευση του Γάλλου μαέστρου, Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος… σέρβιρε στον Μασούρα με τρόπο… «πάρε, βάλε»! Όλα έγιναν βάσει πλάνου!