Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός, έτοιμος για Μπόκα ο Σολδάνο»

«Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός, έτοιμος για Μπόκα ο Σολδάνο»
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019 - 23:23

Για την επικείμενη μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιρος μίλησε ο πρώην προπονητής του Αργεντινού επιθετικού, Λεονάρντο Μαντελόν.

Ο Μαντελόν, σε Μέσα της χώρας της Λατινικής Αμερικής, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, όπου πήρε χρόνο στον Σολδάνο να προσαρμοστεί, ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην Αργεντινή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής ολοκληρωμένος σε όλους τους τομείς. Το μόνο αρνητικό είναι ότι του λείπουν παιχνίδια, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ. Του πήρε χρόνο να προσαρμοστεί και έπαιξε λίγο. Είναι ένας χαρισματικός παίκτης.

Από την Μπόκα με ρώτησαν για εκείνον και μαζί με τους συνεργάτες μου τον έχουμε αξιολογήσει θετικά. Είναι ένα παιδί με εντυπωσιακό κεφάλι. Είναι έτοιμος. Κυρίως σε επίπεδο ανθρώπινο και επαγγελματικό. Είναι έτοιμος.

Δεν ξέρω αν θα είναι το 9 της Μπόκα, αλλά θα παλέψει και θα προσφέρει πολλά, γιατί είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Και τώρα, θα... μιλήσει ο Ναός!

Και τώρα, θα... μιλήσει ο Ναός!

Στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο «Γ. Καραϊσκάκης» από πέρσι, με απολογισμό γκολ 21-5! Και την Τρίτη (13/7) κόντρα στην Μπασακσεχίρ, θέλει να συνεχίσει το... σερί του, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League...