Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο μυαλό μόνο η Μπασακσεχίρ...

Στο μυαλό μόνο η Μπασακσεχίρ...
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 18:45

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League μετά το σπουδαίο διπλό του στην Πόλη κόντρα στην Μπασακσεχίρ (0-1). Ωστόσο, όλοι στις τάξεις των Πειραιωτών γνωρίζουν ότι ακόμη η δουλειά δεν έχει τελειώσει…

Υπάρχει ακόμη η ρεβάνς της Τρίτης (13/08) στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου τους να πάρουν την πρόκριση.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» δεν υπάρχει καμία Πόρτο, η οποία πιθανότατα θα πάρει την πρόκριση μετά την εκτός έδρας νίκη της με 1-0 κόντρα στην Κράσνονταρ, αλλά μόνο η Μπασακσεχίρ και η ρεβάνς στο Φαληρικό γήπεδο.

Επομένως, οι Πειραιώτες θα ανεβάσουν και πάλι στροφές, ώστε να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι στη ρεβάνς στο Ναό, ώστε να «καθαρίσουν» την πρόκριση, κάτι το οποίο άλλωστε τόνισαν και στις δηλώσεις τους άπαντες μετά το πρώτο ματς στην Τουρκία. Κάτι το οποίο δείχνει και το πόσο σωστό είναι το κλίμα και η νοοτροπία που έχει δημιουργήσει στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια θα υπάρχει χρόνος για να προετοιμαστεί η ομάδα για την, πιθανότατα, Πόρτο, όμως αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων βρίσκεται μόνο στην Μπασακσεχίρ και αυτό έγινε ξεκάθαρο από την πρώτη κιόλας στιγμή από τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης