Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύτιμες λύσεις από τον Μασούρα...

Πολύτιμες λύσεις από τον Μασούρα...
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 20:41

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε την περυσινή σεζόν ο Ολυμπιακός, ιδίως στο πρώτο μισό της, ήταν η δυσκολία του να κάνει γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούσε.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι οι εξτρέμ των Πειραιωτών, με εξαίρεση τον Λάζαρο, δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ που θα «έλυνε» την αντίπαλη άμυνα, κάνοντας πιο εύκολο και το έργο των σέντερ φορ της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, βρίσκονταν σε αναζήτηση ενός εξτρέμ που θα είχε έφεση στο σκοράρισμα, επενδύοντας στον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος μέχρι τότε έκανε εξαιρετική σεζόν στον Πανιώνιο.

Ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε να αγωνιστεί στην αγαπημένη του ομάδα και έδωσε αλλά και συνεχίζει να δίνει πολύτιμες λύσεις στην επίθεση του Θρύλου…

Το γκολ του κόντρα στην Μπασακσεχίρ στην Τουρκία, με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε ένα ακόμη σπουδαίο διπλό ήρθε να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει αυτό που ήθελε και χρειαζόταν ο Πέδρο Μαρτίνς, γκολ από τα άκρα.

Ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Βαλμπουενά και με μία άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των Τούρκων, «λύνοντας» τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι Πειραιώτες πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος τραβάει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του δίνεται, δικαιώνοντας τους «ερυθρόλευκους» και τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης

Δεν θα πέφτει (ξανά) καρφίτσα στο Ναό! Μόλις 3.500 εισιτήρια για Μπασακσεχίρ!

Δεν θα πέφτει (ξανά) καρφίτσα στο Ναό! Μόλις 3.500 εισιτήρια για Μπασακσεχίρ!

Τεράστια η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό αγώνα με τους Τούρκους, με ήδη περισσότερα από 28.500 εισιτήρια να έχουν εξαφανιστεί. Συνεχίζεται και το Σάββατο (10/8) η διάθεση των εισιτηρίων.

Δεν προπονήθηκε ο Σολδάνο...

Δεν προπονήθηκε ο Σολδάνο...

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή (09/08), με τα Μέσα από την Λατινική Αμερική να τονίζουν ότι επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς.