Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν προπονήθηκε ο Σολδάνο...

Δεν προπονήθηκε ο Σολδάνο...
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 20:07

«Απών» από την προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή (09/08) στο Ρέντη ήταν ο Φράνκο Σολδάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν σήμερα τη δουλειά για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μπασακσεχίρ, με τον 25χρονο φορ να μην λαμβάνει μέρος στην προπόνηση των Πειραιωτών.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα παραχωρηθεί όπως όλα δείχνουν δανεικός από τους «ερυθρόλευκους», με τους συμπατριώτες του να τονίζουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς.

Μάλιστα, όπως σας αναφέραμε και προηγουμένως, ο Σολδάνο όπως υποστηρίζουν οι Αργεντινοί θα βρίσκεται το Σάββατο (10/08) στην πατρίδα του για να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος του δανεισμού του στην Μπόκα.

Διαβάστε επίσης

Πολύτιμες λύσεις από τον Μασούρα...

Πολύτιμες λύσεις από τον Μασούρα...

Ο εξτρέμ του Θρύλου έδειξε και στο ματς με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία ότι έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, κάτι το οποίο «λύνει» τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Ξεκίνησε χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία του Θρύλου για Μπασακσεχίρ...

Ξεκίνησε χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία του Θρύλου για Μπασακσεχίρ...

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή (09/08) την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα με τους Τούρκους στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.