Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θα πέφτει (ξανά) καρφίτσα στο Ναό! Μόλις 3.500 εισιτήρια για Μπασακσεχίρ!

Δεν θα πέφτει (ξανά) καρφίτσα στο Ναό! Μόλις 3.500 εισιτήρια για Μπασακσεχίρ!
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 21:41

Ολοταχώς για sold out οδεύουμε για τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Τρίτη (13/08) για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ήδη έχουν φύγει περισσότερα από 28.500 εισιτήρια, μαζί με τα διαρκείας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι απομένουν μόλις 3.500 στη διάθεση των ΓΑΥΡΩΝ. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι φίλοι των Πειραιωτών θα πρέπει να βιαστούν, προκειμένου να κλείσουν θέση στο Ναό και να βοηθήσουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο κόσμος του Θρύλου θα μπορεί και το Σάββατο (10/8) να προμηθευτεί ένα «μαγικό χαρτάκι» για τη ρεβάνς με τους Τούρκους τόσο από τα εκδοτήρια (10:00-15:00) όσο και από το Internet όλο το 24ωρο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει για μία ακόμη φορά την τεράστια στήριξή του για την αγαπημένη του ομάδα, με το Φαληρικό γήπεδο να αναμένεται να είναι ξανά «καμίνι» παρά το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει μέσα Αυγούστου!

Για τους ΓΑΥΡΟΥΣ δεν υπάρχουν διακοπές όταν παίζει ο Θρύλος, κάτι το οποίο αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά από τον εντυπωσιακό ρυθμό των εισιτηρίων που έχουν κάνει ήδη... φτερά.

Διαβάστε επίσης

Πολύτιμες λύσεις από τον Μασούρα...

Πολύτιμες λύσεις από τον Μασούρα...

Ο εξτρέμ του Θρύλου έδειξε και στο ματς με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία ότι έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, κάτι το οποίο «λύνει» τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.