Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καμπανάκι» από Μαρτίνς για τη ρεβάνς…

«Καμπανάκι» από Μαρτίνς για τη ρεβάνς…
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 22:14
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Μπορεί σε πολλούς να δόθηκε η εντύπωση πως όλα πήγαν εξαιρετικά στην Τουρκία και στον πρώτο αγώνα με την Μπασακσεχίρ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν… εθελοτυφλεί. Κάθε άλλο, ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε σαφέστατα στη μεγάλη νίκη, αλλά την Παρασκευή πέρασε και τα μηνύματά του ενόψει της ρεβάνς.

Το τμήμα αναλυτών έκανε για μια ακόμη φορά καλή δουλειά και ο Μαρτίνς έδειξε στους παίκτες του βίντεο με τα λάθη τους στον πρώτο αγώνα, στην Κωνσταντινούπολη. Δεν ήταν και λίγα αυτά, άλλο αν δεν κόστισαν στην ομάδα.

Αυτό που ενόχλησε τον Μαρτίνς, ήταν τα εύκολα λάθη. «Πουλήματα» της μπάλας που έγιναν φάσεις, αλλά και μπροστά, «πολυτέλειες», αντί για σιγουριά και ένα δεύτερο γκολ.

Ο Μαρτίνς θέλει την ομάδα του συγκεντρωμένη. Και η αλήθεια είναι πως στην Τουρκία, μπορεί να ήρθε ένα σπουδαίο «διπλό», αλλά δικαιώματα δόθηκαν. Χωρίς λόγο μάλιστα σε κάποιες φάσεις.

Έβαλε το βίντεο και έκανε και προσωπικές αναφορές ο 49χρονος προπονητής του Ολυμπιακού που είχε ξεκάθαρο στόχο. Ποιος είναι αυτός; Μα η ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τρίτη. Ο Μαρτίνς δεν θέλει πάλι λάθη. Δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να αγχωθεί και ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του. Κοινώς, εκτίμησή του είναι πως η Μπασακσεχίρ δεν πρέπει να πάρει πρώτη την ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ και να γίνει μια… άλλη βραδιά στο Καραϊσκάκη.

Γι’ αυτό λοιπόν ο Μαρτίνς έκανε τις παρατηρήσεις του στους «ερυθρόλευκους» και περιμένει μεγαλύτερη συγκέντρωση την Τρίτη.

Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στην ανάλυση των λαθών. Τα περισσότερα άλλωστε φάνηκαν και από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Οι πιο πολλοί παίκτες δεν τα απέφυγαν και γι’ αυτό ο προπονητής του Ολυμπιακού μπήκε στη διαδικασία να αναλύσει.

Προσέχει, για να έχει…

Διαβάστε επίσης

Δεν θα πέφτει (ξανά) καρφίτσα στο Ναό! Μόλις 3.500 εισιτήρια για Μπασακσεχίρ!

Δεν θα πέφτει (ξανά) καρφίτσα στο Ναό! Μόλις 3.500 εισιτήρια για Μπασακσεχίρ!

Τεράστια η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό αγώνα με τους Τούρκους, με ήδη περισσότερα από 28.500 εισιτήρια να έχουν εξαφανιστεί. Συνεχίζεται και το Σάββατο (10/8) η διάθεση των εισιτηρίων.