Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη ο Φορτούνης!

Στο Ρέντη ο Φορτούνης!
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 22:25
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Δεν ήταν εύκολο το ψυχολογικό κομμάτι για τον Κώστα Φορτούνη. Σε μια φάση, είδε τη χρονιά να αλλάζει. Εκεί που ετοιμαζόταν για τα προκριματικά, βρέθηκε εκτός κάδρου και στο χειρουργείο.

Η επέμβαση έγινε από τον Χρήστο Θέο και σιγά-σιγά ο Κώστας θα μπει στη διαδικασία της αποκατάστασής του. Να αποχωριστεί την πατερίτσα, όλα τα σχετικά που πρέπει να ακολουθήσουν μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Στον Φορτούνη έχει μπει ειδικός νάρθηκας και την Παρασκευή μάλιστα, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Παρακολουθούν την πορεία του, με τον Έλληνα άσο να έχει μπροστά του δρόμο. Είναι αυτό που είχαμε επισημάνει, όμως. Πως θα είναι δίπλα στην ομάδα. Μπορεί να παρακολούθησε τηλεοπτικά την αναμέτρηση της Τουρκίας, αλλά έχει την ευκαιρία να τα πει με τους συμπαίκτες του, να είναι στο πλευρό τους. Να τους ακούσει να του λένε και δύο κουβέντες, μέσα από την ομάδα.

Όλα καλά θα πάνε και θα γυρίσει δυνατός…

Διαβάστε επίσης

Δεν θα πέφτει (ξανά) καρφίτσα στο Ναό! Μόλις 3.500 εισιτήρια για Μπασακσεχίρ!

Δεν θα πέφτει (ξανά) καρφίτσα στο Ναό! Μόλις 3.500 εισιτήρια για Μπασακσεχίρ!

Τεράστια η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό αγώνα με τους Τούρκους, με ήδη περισσότερα από 28.500 εισιτήρια να έχουν εξαφανιστεί. Συνεχίζεται και το Σάββατο (10/8) η διάθεση των εισιτηρίων.