Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση» (pic)

«Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση» (pic)
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - 18:31

Εξαιρετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος μαζί με τον Γκιλιέρμε έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στον άξονα των Πειραιωτών.

Ο Κρητικός μέσος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στην Τουρκία κόντρα στην Μπασακσεχίρ, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν το πολύτιμο διπλό με 1-0 και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media αποθέωσε τον Μπουχαλάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση»…

Δείτε τη σχετική ανάρτηση των Πειραιωτών:

Διαβάστε επίσης

Στην… τσίτα όλοι!

Στην… τσίτα όλοι!

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι την προσεχή Τρίτη (13/08) στη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ για να πάρουν την πρόκριση, κάτι το οποίο τους ξεκαθάρισε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Εμπνέει σιγουριά...

Εμπνέει σιγουριά...

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει στα τρία πρώτα επίσημα ματς που έχει δώσει για τη νέα σεζόν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, κάτι το οποίο γεμίζει ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μία του ενέργεια αρκεί για να κάνει τη διαφορά...

Μία του ενέργεια αρκεί για να κάνει τη διαφορά...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει δείξει με το… καλημέρα τις διαθέσεις του, όντας αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητά του τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.