Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αυτοπεποίθηση των «ερυθρόλευκων» και η πίστη του κόσμου!

Η αυτοπεποίθηση των «ερυθρόλευκων» και η πίστη του κόσμου!
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - 23:39

Σε… ρυθμούς Μπασακσεχίρ κινούνται άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού. Με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν ότι έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση μετά τη νίκη τους με 1-0 στην Τουρκία, ωστόσο, να έχουν συνειδητοποιήσει και μετά την ομιλία του Μαρτίνς το πόσο διαφορετικό είναι το ματς της Τρίτης (13/08) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου τους έχει καταστήσει σαφές ότι η ρεβάνς στο Φάληρο θα είναι πολύ δύσκολη, με τους Πειραιώτες να οφείλουν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούν πολύ πιο βελτιωμένοι, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Οδηγός για να τα καταφέρουν αποτελεί η αυτοπεποίθηση που υπάρχει σε όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του στην Real News και στον Διονύση Βερβελέ ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Οι Πειραιώτες πιστεύουν πολύ στις δυνάμεις τους και στην ποιότητα που διαθέτουν σαν ομάδα, κάτι το οποίο μπορεί να αποτελέσει ισχυρό «όπλο» τόσο κόντρα στους Τούρκους όσο και για τη συνέχεια.

Φυσικά, οδηγός αποτελεί και η πίστη του κόσμου. Οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν με τη διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, αφού απομένουν ελάχιστα, το πόσο πολύ πιστεύουν και στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Όντες αποφασισμένοι να αποτελέσουν για μία ακόμη φορά τον 12ο παίκτη των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι μπορεί την πρόκριση κόντρα στην Μπασακσεχίρ, γνωρίζει επίσης τους κινδύνους και τις… παγίδες που υπάρχουν και δουλεύει αυτές τις ημέρες, ώστε να τις αποφύγει.

Με το μόνο σίγουρο να είναι ότι όλοι έχουν την ψυχολογία στα ύψη και τεράστια πίστη και αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουν!

Διαβάστε επίσης

«Λάμψη» για τον Ελ Αραμπί!

«Λάμψη» για τον Ελ Αραμπί!

Στις 10 κορυφαίες μεταγραφές Αφρικανών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, για την φετινή σεζόν, συμπεριλήφθηκε αυτή του Μαροκινού στράικερ στον Ολυμπιακό...

Θέμα στο εξωτερικό ο Σουντανί!

Θέμα στο εξωτερικό ο Σουντανί!

Η «ennaharonline» ετοίμασε αφιέρωμα για τους Αλγερινούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη και σε αυτούς, φυσικά, βρίσκεται και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού...

Μετράει αντίστροφα ο Λάζαρος! (vid)

Μετράει αντίστροφα ο Λάζαρος! (vid)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα μεγάλο κομμάτι της αποκατάστασής του και πλέον απομένει μικρό χρονικό διάστημα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που δημοσίευσε ο φυσικοθεραπευτής του.