Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λάμψη» για τον Ελ Αραμπί!

«Λάμψη» για τον Ελ Αραμπί!
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 00:09

Στις 10 κορυφαίες μεταγραφές Αφρικανών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, για την φετινή σεζόν, συμπεριλήφθηκε αυτή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό. Μεγάλη διάκριση τόσο για τον Μαροκινό στράικερ όσο και για τον Θρύλο!

Πιο αναλυτικά, το εν λόγω θέμα ετοίμασε η ιστοσελίδα «supekora», κάνοντας ειδική αναφορά στην μετακίνηση του Ελ Αραμπί από την Αλ Ντουχάιλ στην ομάδα των Πειραιωτών.

Ο Μαροκινός σέντερ φορ, μπορεί να έχει πάρει έως τώρα ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο αποτελεί χωρίς αμφιβολία, πολύ σημαντικό «όπλο» για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη...

Να σημειωθεί, ότι τη σχετική λίστα συμπληρώνουν εννέα ακόμα ονόματα και, συγκεκριμένα, οι Οσάμα Τανάν, Φαισάλ, Ελίας Σακίρι, Καρίμ Οραιμπί, Ριάντ Μπουντεμπουζ, Ισμαέλ Μπενασέρ, Σάαντ Αγκζούλ, Μαχμούντ Καχράμπα και Μαχμούντ Τρεζεγκέ.

Διαβάστε επίσης

Θέμα στο εξωτερικό ο Σουντανί!

Θέμα στο εξωτερικό ο Σουντανί!

Η «ennaharonline» ετοίμασε αφιέρωμα για τους Αλγερινούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη και σε αυτούς, φυσικά, βρίσκεται και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού...

Μετράει αντίστροφα ο Λάζαρος! (vid)

Μετράει αντίστροφα ο Λάζαρος! (vid)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα μεγάλο κομμάτι της αποκατάστασής του και πλέον απομένει μικρό χρονικό διάστημα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που δημοσίευσε ο φυσικοθεραπευτής του.