Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έχουν σε επιφυλακή νέο σχέδιο ανωμαλίας

Έχουν σε επιφυλακή νέο σχέδιο ανωμαλίας
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 08:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε κάποιους δεν αρέσει η αλλαγή στην ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με τον Αυγενάκη αντί του Βασιλειάδη στο πόστο. Κάτι λογικό, άλλωστε, μετά τη διεξαγωγή των εκλογών και την αλλαγή Κυβέρνησης. Όμως, κάποιοι νόμιζαν ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Για αυτό, στην ποδοσφαιρική πιάτσα ψιθυρίζεται ότι στα... σκαριά υπάρχει νέο σχέδιο ανωμαλίας. Θα επικαλεστούν «κρατική παρέμβαση» για να παρέμβει η FIFA και η ΕΠΟ να συνεχίσει να κάνει ό,τι θέλει, δηλαδή τα ίδια. Να συνεχίσει την... εξυγίανση! Η ομοσπονδία δεν πρόκειται να συμμορφωθεί...

Ο λόγος που η ομοσπονδία δεν πρόκειται να αλλάξει είναι απλός: Δεν έχει διαψευστεί ότι οι μισοί παράγοντες υποδείχθηκαν από την ΑΕΚ και οι άλλοι μισοί από τον ΠΑΟΚ, για αυτό και ο «εμφύλιος» στην ΕΠΟ καλά κρατεί με τα μέλη του ΔΣ να είναι ξεκάθαρα χωρισμένοι σε δυο μπλοκ και η κάθε πλευρά να θέλει το... καλό είτε του ΠΑΟΚ, είτε της ΑΕΚ, ανάλογα το... φεγγάρι. Η διαχωριστική γραμμή φάνηκε και με τις αποχωρήσεις από το συμβούλιο ομοσπονδίας, όταν ανανεώθηκε... αυτόματα το συμβόλαιο του Περέιρα, χωρίς να είναι θαύμα της επιστήμης αλλά επειδή «γούσταρε» (τυπικά) η FIFA, ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ ενώ αφήστε την ΑΕΚ να λέει ότι δεν τον ήθελε.

Η προηγούμενη απόπειρα για να καταγγείλουν κρατική παρέμβαση δεν τους... έκατσε. Παράλληλα, άσχετα αν τα πήραν όλα πίσω, φάνηκε ότι η ΕΠΟ δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτή η απόπειρα, που η προπαγάνδα «βάφτισε» και φώναζε για κρατική παρέμβαση έγινε, όταν προσπάθησαν να περάσουν στον ΚΑΠ διάταξη υπέρ της πολυϊδιοκτησίας, η οποία ερχόταν κόντρα στο νόμο που είναι αντίθετος, όπως και διάταξη που θα... εξαφάνιζε την ποινή στον Σαββίδη, ο οποίος είναι τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, δυο ακόμη ετών, για το «ντου» με το όπλο.

Διαβάστε επίσης

Δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης

Δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξηγεί διαρκώς στους ποδοσφαιριστές του, ότι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, για την επαναληπτικό της Τρίτης.

Θέμα στο εξωτερικό ο Σουντανί!

Θέμα στο εξωτερικό ο Σουντανί!

Η «ennaharonline» ετοίμασε αφιέρωμα για τους Αλγερινούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη και σε αυτούς, φυσικά, βρίσκεται και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού...