Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαρτία για την πρόκριση!

Απαρτία για την πρόκριση!
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 16:41

Προτελευταία προπόνηση, η σημερινή. Προτελευταία «στροφή» πριν τον… τερματισμό, στα play offs του Champions League! Η Τρίτη της πρόκρισης είναι σχεδόν εδώ. Και ο Θρύλος είναι πανέτοιμος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ελλείψεις, δύο. Σημαντικές, αλλά γνωστές. Όχι απρόοπτες. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης, είναι οι δύο ποδοσφαιριστές, τις υπηρεσίες των οποίων ο Πέδρο Μαρτίνς στερείται. Πέραν των δύο, ουδείς άλλος είναι σημειωμένος στο… μπλοκάκι με τα ιατρικά.

Ο Θρύλος είναι πλήρης, με βάση την εικόνα που έχει τώρα το ρόστερ του. Δεν έχει άλλες απουσίες και έτσι, πάνοπλος, θα υποδεχθεί εντός δύο ημερών τους Τούρκους, στο Καραϊσκάκη, για να τους νικήσει και να τους αποκλείσει. Να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε την περασμένη Τρίτη, στο «Φατίχ Τερίμ», στην Κωνσταντινούπολη. Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς οριστικοποιούνται… Οι τελευταίες εκκρεμότητες αποφασίζονται… Και ο Πορτογάλος ετοιμάζει την ομάδα, για να περάσει στα play offs.

Διαβάστε επίσης

Τεράστια «δίψα» για την πρόκριση!

Τεράστια «δίψα» για την πρόκριση!

Ομάδα και κόσμος δεν βλέπουν την ώρα για τη σέντρα της ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ, όντες αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για την πολυπόθητη πρόκριση.