Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια «δίψα» για την πρόκριση!

Τεράστια «δίψα» για την πρόκριση!
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 17:54

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (13/08) θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μπασακσεχίρ για τον επαναληπτικό αγώνα της γ’ προκριματικής φάσης του Champions League.

Όπως είναι φυσικό άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κινούνται στους ρυθμούς της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, τους έχει κάνει άλλωστε ξεκάθαρο αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς και είναι πανέτοιμοι να παρουσιαστούν ακόμη πιο βελτιωμένοι για να πάρουν την πρόκριση.

Φυσικά, εκτός από την ομάδα τεράστια είναι η «δίψα» και του κόσμου του Θρύλου, ο οποίος έχει εξαφανίσει τα περισσότερα διαθέσιμα εισιτήρια, όντας και εκείνος έτοιμος από την πλευρά του να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να δώσει ώθηση με τη δυνατή του φωνή στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βλέπουν την ώρα, λοιπόν, για τη σέντρα της ρεβάνς, όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κάνουν ένα ακόμη βήμα για τον μεγάλο στόχο της επιστροφής του Ολυμπιακού εκεί όπου πρέπει και αξίζει να βρίσκεται, στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Φουστέρ: «Τα λέμε την Τρίτη!» (pic)

Φουστέρ: «Τα λέμε την Τρίτη!» (pic)

Σιγά μην το έχανε ο «Φουστέραρος», ο οποίος θα βρίσκεται και πάλι στο Ναό για να στηρίξει τον Θρύλο στη «μάχη» με την Μπασακσεχίρ.

Απαρτία για την πρόκριση!

Απαρτία για την πρόκριση!

Πέραν των απουσιών του Λάζαρου και του «Φόρτου», γνωστές αμφότερες, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για τη ρεβάνς με την Μπασάκ.