Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν θέλουμε να γράψουμε ιστορία πρέπει να παλέψουμε» (pic)

«Αν θέλουμε να γράψουμε ιστορία πρέπει να παλέψουμε» (pic)
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 19:15

Ο Μπόμπι Αλέν μπορεί να βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στον Ολυμπιακό, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει μπει στο κλίμα των «ερυθρόλευκων».

Αυτό φάνηκε από την τελευταία του ανάρτηση στα social media, με την οποία έδωσε το σύνθημα για το ματς της Τρίτης (13/08) κόντρα στην Μπασακσεχίρ.

Ο πορτιέρο του Θρύλου τόνισε ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η δουλειά της πρόκρισης, με όλους να πρέπει να τα δώσουν όλα, να παλέψουν για να καταφέρουν να σημειώσουν μία ακόμη ιστορική πρόκριση.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του:

«Μόνο ο μισός δρόμος… Δεν έχουμε ολοκληρώσει τίποτα ακόμη… Αν θέλουμε να γράψουμε ιστορία πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Only half way there nothing is done yet ! If we want to make history we will have to fight for it ????????⚪️ #objectifchampionsleague #uefachampionsleague #championsleague #manup #fightforit #history #olympiacosfc #uefa #pamethrile #thrilos #addidas #orzalesport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Allain (@bobbyallain) στις

Διαβάστε επίσης

Θα «μιλήσει» ξανά το «κάστρο» του!

Θα «μιλήσει» ξανά το «κάστρο» του!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό «παρών» και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ, δίνοντας «φτερά» στα πόδια του Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να πάρουν την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Φουστέρ: «Τα λέμε την Τρίτη!» (pic)

Φουστέρ: «Τα λέμε την Τρίτη!» (pic)

Σιγά μην το έχανε ο «Φουστέραρος», ο οποίος θα βρίσκεται και πάλι στο Ναό για να στηρίξει τον Θρύλο στη «μάχη» με την Μπασακσεχίρ.

Τεράστια «δίψα» για την πρόκριση!

Τεράστια «δίψα» για την πρόκριση!

Ομάδα και κόσμος δεν βλέπουν την ώρα για τη σέντρα της ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ, όντες αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για την πολυπόθητη πρόκριση.